Media

Bridget Maaslands spraytan in New York

In het programma ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw’ krijgt Bridget Maasland voor het eerst een spray tan in een exclusieve spray tan salon (Sundara Airbrush Tanning). Bridget gaat op ontdekkingsreis in deze ‘hoofdstad van de wereld’, en om zichzelf een Sex and the City look aan te meten, shopt, date en relaxt zij alsof zij het droomleven van een glamourgirl leeft in New York.

Rich, I like that word
Zodra ze in de ‘spray tan cabine’ binnenstapt, geeft ze aan de specialiste toe dat zij het best eng vindt. Ze wordt snel gerustgesteld: spray tanning, daar is niets engs aan. Beloofd. Ze kan kiezen welk effect ze wil (licht, gebruind, of goudbruin) en begrijpelijkerwijs gaat Bridget voor de rijke, goudbruine kleur. Ze moet er immers ‘smashing’ uitzien op het feestje op het Empire State Building, dat door Bridget zelf georganiseerd is. Voordat er begonnen wordt met sprayen, wordt er nagelbeschermer van vloeibare latex aangebracht, om de nagels en nagelriemen niet te laten verkleuren na de spray tan. De specialiste geeft instructies zodra de spray tan machine aan staat: Armen naast je, benen uit elkaar. Daarna behandelt ze Bridgets’ schouders, gezicht, armen, decolleté en benen: deze lichaamsdelen zullen in de spotlight staan als zij haar cocktailjurkje aantrekt.
Er volgen meer poses. “Draai je eens om? Adem in, gezicht ontspannen.” Haar haren worden beschermd met een haarnetje, om te voorkomen dat er spray in Bridget’s haar terecht komt.

Nooit meer in de zon
Na afloop is Bridget ‘superblij’: “Ik hoef nooit meer in de zon, Ik moet dit thuis hebben gewoon!
Alsof ik net van de Bahama’s kom. Ik ben er helemaal blij mee. Het hele jaar niet op vakantie geweest, en dan toch zo’n kleurtje!”

Media

Aurea Hogevonder

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Log in